Kemi

Kan ikke huske hvorn man beregner Massen?

04. oktober 2008 af lawittca (Slettet)

Hej jeg skal beregne massen af Thiosulfat til 0,20 M men kan ikke huske formlen ?? nogle der lig hurtigt kan hjælpe mig med at genopfriske den??


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

n = m/M

hvor,

n = mængden af stoffet

m = massen af stoffet

M = molarvægten for stoffet


Svar #2
04. oktober 2008 af lawittca (Slettet)

tusind tak :)


Skriv et svar til: Kan ikke huske hvorn man beregner Massen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.