Matematik

hurtigt :D

06. oktober 2008 af camillasophia (Slettet)

hej jeg skal differentiere 3 funktioner, og vil gerne vide hvilke regneregler jeg skal bruge..

f(x) = x^3 + 2x^2 - x + 3

g(x) = 1/3X^3 - e^x

h(x) = ( x-3 ) / x^2

please hjælp mig..


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. oktober 2008 af janko (Slettet)

se http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/diff.html under Differentiation af nogle standardfunktioner


Brugbart svar (2)

Svar #2
06. oktober 2008 af janko (Slettet)

se

http://peecee.dk/upload/view/134050

/ Ayhan


Skriv et svar til: hurtigt :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.