Kemi

Stofmængde ved ligevægt

09. oktober 2008 af line skovgaard (Slettet)

Nogen der kan hjælpe?

Hvor mange mol eddikesyre var der i blandingen ved ligevægt?

Jeg ved:

eddikesyre har molarmassen = 60 g/mol

Massen af reaktanten
5,0 mL eddikesyre  : 5,195g.

Men når jeg udregner n=5,195g/60g/mol =0.0865 mol, og det er ikke den rigtige stofmængde.

Jeg har nemlig fået udleveret et skema, hvor der står hvad stofmængden skal være og den skal være 0.016959mol

Kan jeg gøre på en anden måde?


Skriv et svar til: Stofmængde ved ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.