Matematik

Hvad betyder dette?

05. november 2008 af davija (Slettet)

Er der nogen der kan forklare mig hvad det er der sker i svar #1 i dette forurm https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=455597 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2008 af dnadan (Slettet)

I realiteten burde der også stå:

%ændring=(D(T+2)-D(T))/D(t)*100%

Hvis du regner på dette fås samme formel, som henvist til i #2.

- Dette er dog blot en måde, at forstå den formel.


Svar #2
05. november 2008 af davija (Slettet)

Det vil sige at man skal:

%ændring  =
(  D(15.7109064·0.891276994^(21,19758578+2))   -  D(15.7109064·0.891276994^21,19758578)  )

/    15.7109064·0.891276994^(21,19758578+2))  *100%

Eller hvad er det lige man skal gøre når du skriver (D(T+2)), jeg kan nemlig ikke lige se hvad det er der skal pludses med 2.

Kan du forklare mig det? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2008 af dnadan (Slettet)

Sæt det blot ind i formlen i #2, det er præcist det samme som fås herved.

Når jeg skriver D(T+2) menes der ved: D(T)=b*a^T => D(T+2)=b*a^(T+2).


Svar #4
05. november 2008 af davija (Slettet)

Tusind tak!


Skriv et svar til: Hvad betyder dette?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.