Matematik

mat - hurtigt

11. november 2008 af Wickifs (Slettet)

Grafen for f(x)=x^3-9xafgrænser sammen med x-aksen i anden kvadrant en punktmængde, som har arealet. Bestem arealet af denne punktmængden:

jeg skal lgie have helt styr på havd er x-aksen i anden kvadrant?? - for den er jo med til at afgrænse arealet..


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2008 af mathon

f(x) = x3-9x = x(x2-9) = x(x2-32) = x(x+3)(x-3)

for -3≤x≤0 er f(x)≥0
hvoraf

A = -30∫(x3-9x)dx


Svar #2
11. november 2008 af Wickifs (Slettet)

hehe jeg fandt ud af det ellers tak, det var bare en beskrivelse af hvad 2 kvadranten var men jeg fandt et billede af det , ellers tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. november 2008 af juventuz (Slettet)

se

http://peecee.dk/upload/view/139688

scroll ned til opgave 7.002


Svar #4
12. november 2008 af Wickifs (Slettet)

tak for hjælp, fandt ud af den inden da, men kan se vi får det samme :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
12. september 2010 af Indee (Slettet)

 Hvorfor siger man interval mellem -3 og 0,  når nulreglen giver følgende x-værdier

x=-3 v x=0 v x=3


Brugbart svar (2)

Svar #6
12. september 2010 af mathon

i anden kvadrant er

                                      x ≤ 0 og y ≥ 0


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. september 2010 af Indee (Slettet)

 tak :) 


Skriv et svar til: mat - hurtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.