Kemi

Enhed for hastighedskonstant?

10. december 2008 af shk13 (Slettet)

Hey Folkens.

Sidder her og skal regne nogle opgaver.

Et af spørgsmålene er som følger:

For en esterhydrolyse kan reaktionshastigheden skrives som:
v = k · [CH3C(=O )OCH3 ]· [H3O+ ] · [H2O]
Hvilken enhed har hastighedskonstanten?
 

Nogen der kan hjælpe? Og forklare mig hvordan.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2008 af mathon

[k] =( M/s)/M3 = 1/(s*M2) = s-1*M-2


Skriv et svar til: Enhed for hastighedskonstant?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.