Matematik

Hjælp! Hurtig :/

18. december 2008 af Zam (Slettet)

Hey Guys.

Skal aflevere en opgave i morgen, og har faktisk lavet det meste, mangler bare en enkelt opgave og er lidt på røven - for jeg er total blank!

Ville virkelig være en MEGA hjælp hvis en af jer gad lave den lynhurtigt, den tager nemlig meget, meget kort tid at lave - hvis man kan det

1.g - Matematik B

Jeg har ligningerne:

sin(v) = modstående katete / hypotenusen

cos(v) = hosliggende katete / hypotenusen

tan(v) = modstående katete / hosliggende katete

Opgaven lyder på:

Isoler de 2 andre elementer, så du i alt får 9 ligninger (incl de 3 overstående)

På Forhånd Tak

Hilsen en meget stresset 1.g'er


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. december 2008 af Kurro (Slettet)

Ved at isolerer f. eks. hypotenusen fra

sin(v) = modstående katete / hypotenusen

får vi

Hypotenusen = modstående katete/sin(v)

Isoler nu modstående katete, og gør den samme ved alle ligningerne.


Svar #2
18. december 2008 af Zam (Slettet)

Tak - fik lavet det nu :)

Ikke flere svar :D


Svar #3
18. december 2008 af Zam (Slettet)

sin(v) = modstående katete / hypotenusen
modstående katete = sin(v) * hypotenusen
hypotenusen = modstående katete / sin(v)

tan(v) = modstående katete / hosliggende katete
modstående katete = tan(v) * hosliggende katete
hosliggende katete = modstående katete / tan(v)

cos(v) = hosliggende katete / hypotenusen
hosliggende katete = cos(v) * hypotenusen
hypotenusen = hosliggende katete / cos(v)
 

Korrekt? ;)


Skriv et svar til: Hjælp! Hurtig :/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.