Matematik

differentialregning - hurtig hjælp

09. januar 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

Hey derude,

kan ikke lige helt huske hvordan man regner disse nedenstående opg. ud, men fik et eks. fra en lærer:

Opgave 240. – Bestem x0, så f(x0) = f’(x0), når

1) f( x ) = 3x - 3

f′(x0) = 3
f(x0) = f′(x0)
3x0 – 3 = 3

men så kommer der en opg, som lyder således (som jeg ikk kan løse):

2) f (x)= x²

f′(x0) = 1
f(x0) = f ′ (x0)
x²x0 = ?
 

håber I kan hjælpe as sooon.. :D

på forhånd, tusind taaak..


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2009 af ibibib (Slettet)

2)

f '(x0) = 2x0


Svar #2
09. januar 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

Jamen, hvordan kan an regne

2x=0

der er jo ingen løsning, eller?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. januar 2009 af ibibib (Slettet)

Du skal løse ligningen

x2 = 2x


Svar #4
10. januar 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

nååååhhh... ok ...


Svar #5
10. januar 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

taaak .. :D


Skriv et svar til: differentialregning - hurtig hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.