Kemi

Haster----er det rigtigt???

18. april 2009 af richgirl (Slettet)

Hej

Jeg sidder med en kemiopg. og ved ik om jeg har lavet det helt rigtig, er der nogen der ude der kan tjekke det???

fremkaldervæsken er en vandig basisk opløsning, der indeholder 15 g hydroquinon, C6H6O2 pr. 500 ml opløsning.

Beregn stofmængdekoncentrationen, c, af hydroquinon i fremkaldervæsken.

m=15g

v=500mL=0.5L

M(C6H6O2)=110.108g/mol

n=m/M=0.13mol

c=n/v=0.2725M

er det rigtigt???

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2009 af kieslich (Slettet)

Ser meget rigtigt ud.


Skriv et svar til: Haster----er det rigtigt???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.