Matematik

hurtig hjæl--> differentialregning

17. maj 2009 af Mary2000 (Slettet)

hej

redgøre for den naturlige eksponentialfunktion samt differentialkvotienten for funktionen f(x)=ax

jeg har virkelig brug for hjælp:(

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2009 af mathon

ex = exp(x)   Dm(exp) = R   Vm(exp) = R+

eα+β = exp(α+β) = exp(α)*exp(β)

............

ax = eln(a)x

(ax)' = (eln(a)*x )' = eln(a)*x*(ln(a)*x)' = ln(a)*ax


Svar #2
17. maj 2009 af Mary2000 (Slettet)

jeg er ikke heldt med, kan du forklar tydeligere.

havd mener du med exp. jeg har matematik på B niveue :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. maj 2009 af himsen (Slettet)

exp(x) er blot et andet "navn" eller notation for ex, men bliver sjældent anvendt

exp(2) f.eks. er e2


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. maj 2009 af kieslich (Slettet)

exp(x) er bare en anden skrivemåde for ex. Bruges ofte hvis det bliver store udtryk.


Skriv et svar til: hurtig hjæl--> differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.