Matematik
Hurtig HJÆLP
15. december 2004 af
KennethC (Slettet)
Hej
Håber på at kunne få svar på nedenstående opgaver. Skriver venligt let forståeligt og gerne heleudregningen...
Bestem en ligning for den rette linie, der går gennem punktet (5,7) og som har hældningskoefficienten 2/3
Bestem Vm(g), når g er givet ved g(x)= -2x - 3 og Dm(g) = [-1;5[
Et rektangulært jodrstykke er 576m^2. Dets længde er 14m større end dets bredde. Hvad er jordstykkets længde og bredde. Der skal opstilles en ligning
På forhånd TAK
Gerne FLERE SVAR
Håber på at kunne få svar på nedenstående opgaver. Skriver venligt let forståeligt og gerne heleudregningen...
Bestem en ligning for den rette linie, der går gennem punktet (5,7) og som har hældningskoefficienten 2/3
Bestem Vm(g), når g er givet ved g(x)= -2x - 3 og Dm(g) = [-1;5[
Et rektangulært jodrstykke er 576m^2. Dets længde er 14m større end dets bredde. Hvad er jordstykkets længde og bredde. Der skal opstilles en ligning
På forhånd TAK
Gerne FLERE SVAR
Svar #1
15. december 2004 af tbjorn (Slettet)
Folk gider da ikke hjælpe dig, når du gang på gang opretter en tråd med den mest imbicile overskrift.
Svar #2
15. december 2004 af Cas_sen (Slettet)
§1 Giv dit indlæg en sigende overskrift.
Ikke noget med at skrive "HJÆÆLP !!", "Rettelse" eller "Ekspert Søges". Brug hellere en længere overskrift hvori du inkluderer navnet på oversættelsen, forfatteren etc.
Ikke noget med at skrive "HJÆÆLP !!", "Rettelse" eller "Ekspert Søges". Brug hellere en længere overskrift hvori du inkluderer navnet på oversættelsen, forfatteren etc.
Svar #3
15. december 2004 af tante_toffee (Slettet)
vil gerne hjælpe, men hvad med selv at komme med nogle forslag først?
er desuden enig med #1 og #2...
er desuden enig med #1 og #2...
Skriv et svar til: Hurtig HJÆLP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
