Kemi

koncentrationen af 0.75 M NaCL

17. december 2004 af 2fast4you (Slettet)
hvad er koncentrationen af na+ og cl- i en 0.75M nacl Opløsning?

mvh kim

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2004 af frodo (Slettet)

0,75M

Svar #2
17. december 2004 af 2fast4you (Slettet)

hvordan fandt du ud af det?!
hvordan kan du regne de når du ikke kender volumen?!

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2004 af frodo (Slettet)

fordi forholdet er 1:1 mht begge produkter:

NaCl (s) --> Na+(aq) + Cl-(aq)

hvis du vil have det helt penslet ud, så antag da at du har 1L:

n(NaCl)=0,75 mol = n(Na+) = n(Cl-)

[Na+]=0,75mol/1l=0,75M
[Cl-]=0,75mol/1l=0,75M

Svar #4
17. december 2004 af 2fast4you (Slettet)

må man bare godt antage der er en L

opgaven lyder helt sådan her.

-hvad er koncentrationen af ionerne
a. na+ og cl- i en 0.75 M NaCL opløsning

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. december 2004 af frodo (Slettet)

det må du gerne, men ovenstpende ræssonement med at forholdet imellem alt er 1:1, er godt nok.

Svar #6
17. december 2004 af 2fast4you (Slettet)

okay men så siger jeg tak..!

Skriv et svar til: koncentrationen af 0.75 M NaCL

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.