Kemi

Enkelt spørgsmål om titrering

21. september 2009 af Mupe (Slettet)

20 mL af propensyreopløsningen titreres med 20,0 mL 0,700 M NaOH-opløsning.

7) Opskriv et reaktionsskema for titreringen.
 

Hvis det skulle være nødvendigt er pKs=4,25 og pH på 2,20


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2009 af mathon

 7)

                                                      C2H3COOH  +  NaOH  →  C2H3COONa  +  H2O
ækvivalente stofmængder i mol:                1                1
 

(0,020 L)·cs = (0,020 L)·(0,700 mol/L)

cs = 0,700 mol/L = 0,700 M


Skriv et svar til: Enkelt spørgsmål om titrering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.