Matematik

HJÆLP HURTIGT !!

02. oktober 2009 af laerBaerLaer (Slettet)

Skal reducere dette udtryk

Se Vedhæftet fil

Nogen der gider at løse den for mig, da jeg er helt lost


 

Vedhæftet fil: Laer 2.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

y = (x+1)/((x-2)*(x-1))


Svar #2
02. oktober 2009 af laerBaerLaer (Slettet)

Kan jeg ikke også få mellemregninger ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Mellemregningerne kan jeg ikke umiddelbart, dette burde gøres på en solve.


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. oktober 2009 af mathon

faktorisering af 2.gradspolynomier:

det ville være bekvemt, hvis (x-3) var divisor nedenstående
2.gradspolynomier.
Dette kræver, at 3 er rod i begge, hvilket ved efterprøvning
viser sig at være til fældet,
hvorfor

x2-4x+3 = (x-3)(x-1)
og
x2-5x+6 = (x-3)(x-2)


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. oktober 2009 af dvkovb (Slettet)

 Her har du hele løsningen :-)

Vedhæftet fil:Laer 2 løsning.doc

Brugbart svar (0)

Svar #6
03. oktober 2009 af mathon

din løsning er rigtig


Skriv et svar til: HJÆLP HURTIGT !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.