Kemi

Hurtigt spørgsmål

24. november 2009 af surfact1 (Slettet)

Hej

Når jeg har et resultat i sek^-1, skal jeg så gange med 60 for at få det i sekunder?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2009 af joey-joe j1 (Slettet)

du skal gange det med enheden sek^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2009 af Bennike (Slettet)

Enheden s-1=1/s . Hvis du ganger med s, får du: 1/s *s = s/s =1 .Altså ingen enhed .

Som Joey-Joe siger skal du derfor gange s2 : 1/s *s2 = s2/s = s/ 1 = s .


Skriv et svar til: Hurtigt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.