Kemi

PH-værdi i en 0.042 M opløsning af Benzoesyre

26. november 2009 af skaerhj (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med det? er totalt lost med hensyn til beregning af PH :S


Svar #1
26. november 2009 af skaerhj (Slettet)

HJÆLP :S


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2009 af mathon

pKs = 4,19 indikerer svag syre:    

      pH = (1/2)(pKs - log(cs)) = (1/2)(4,19 - log(0,042))


Skriv et svar til: PH-værdi i en 0.042 M opløsning af Benzoesyre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.