Kemi
Hurtige spørgsmål til ligevægte...!
21. januar 2005 af
lilly (Slettet)
Hejsa!
Vil lige høre om det er rigtigt...
a) N2O4(g) -> 2NO2(g) (endoterm)
b) CO + H2O -> CO2 + H2 (exoterm)
Spm.: Hvordan vil en temperatur forøgelse påvirke ligevægtene?
a)= forskydning mod højre
b)= forskydning mod venstre
Passer det..?
Vil lige høre om det er rigtigt...
a) N2O4(g) -> 2NO2(g) (endoterm)
b) CO + H2O -> CO2 + H2 (exoterm)
Spm.: Hvordan vil en temperatur forøgelse påvirke ligevægtene?
a)= forskydning mod højre
b)= forskydning mod venstre
Passer det..?
Svar #1
21. januar 2005 af Micc_86 (Slettet)
Hvis temperaturen hæves, sker der en forskydning i den endoterme reaktions retning, derfor vil:
a) forskyde mod højre
b) forskyde mod venstre
Så det er helt korrekt ;)
a) forskyde mod højre
b) forskyde mod venstre
Så det er helt korrekt ;)
Skriv et svar til: Hurtige spørgsmål til ligevægte...!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
