Kemi

Summen af koncentrationer

15. december 2009 af chiiiqaa (Slettet)

Er det iorden at skrive;
∑cn=ctotal  da det jo gælder for tryk, og der er et proportionalt forhold mellem disse. :) (molær koncentration og tryk)


Svar #1
06. januar 2010 af chiiiqaa (Slettet)

Ja det lyder meget rigtig, for ∑cn=c1+c2 osv, og da c1+c2 osv,= ctotal     virker det meget rigtigt :)
 


Skriv et svar til: Summen af koncentrationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.