Matematik

Hurtig hjælp.. thankz :)

08. januar 2010 af BrainChild (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvordan kan jeg beregne overfladen af en kasse ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. januar 2010 af chiiiqaa (Slettet)

du finder arealet af alle seks sider af kassen, vha længde*bredde, og så lægger du dem sammen :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. januar 2010 af goathunter (Slettet)

hvis du mener arealet af overfladen af en kasse så kan det gøres således:

Lad os sige at kassen har længde L og bredde b, og højde h, så er kassens overflade areal A=2*L*h+2*L*b+2*b*h


Svar #3
08. januar 2010 af BrainChild (Slettet)

nej ikk arealet chiiiqa... tak for du svarer :)

hm sådn er opgaven

l = 4dm b= 15cm h = 2,5dm

er det så sådn 2*4*2,5+2*4*1,5*2,5= 330 dm ?


Svar #4
08. januar 2010 af BrainChild (Slettet)

nej srry det gider 39,5 og hvis man ska regne det til cm^2 gir det så 3950 ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. januar 2010 af chiiiqaa (Slettet)

nej nej svaret er bare 39,5 cm2. Når man taler om arealet af en overflade, er det blot enheden der er i anden potens. Zizu jeg har skrevet det samme som goathunter, mente arealet af overfladerne :)


Svar #6
08. januar 2010 af BrainChild (Slettet)

det har jeg faktisk skrevet, men svarede er blevet 3950 ? det virkelig underligt



Skriv et svar til: Hurtig hjælp.. thankz :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.