Matematik

Cos og sin.

28. januar 2010 af Naima7 (Slettet)

hej..^^  har fået 3 opgaver for i mat. og jeg forstår intet.. -_- håber der er nogle der kan hjælpe mig.

Opgave 1


Figuren viser en trekant ABC, hvor vinkel C er ret.

a) Bestem |AB|.

b) Bestem vinkel A.

c) Bestem arealet af trekant ABC.

d) Bestem længden af højden hc.

Opgave 2
I en vilkårlig trekant PQR er vinkel Q=121°, p=11,7 og r=8,1.

a) Beregn trekantens areal.

b) Beregn |PR|, dvs. længden af siden q.

c) Bestem vinkel P og vinkel R.

Opgave 3
Tegningen viser en trekant ABC med medianen fra A, ma.
Vinkel CAD=34°, |CD|=3,6 og ma=|AD|=6,4.

a) Beregn vinkel C.

b) Beregn |AC|.

c) Beregn |AB|.
 

suk...


Brugbart svar (2)

Svar #1
14. september 2011 af ertmannpedersen (Slettet)

fandt du nogensinde svaret på opg 3?


Skriv et svar til: Cos og sin.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.