Kemi

Systematisk navn af bl.a. urinstof

07. marts 2010 af Kuert (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa folkens.

Jeg skal bruge de systematiske navne for Urinstof og Diethylmalonat.

Urinstof (Urea) = http://da.wikipedia.org/wiki/Fil:Urea.png

Diethylmalonat = http://en.wikipedia.org/wiki/File:Diethyl-malonate.png

Håber I kan hjælpe


Brugbart svar (2)

Svar #1
07. marts 2010 af Darwin (Slettet)

Urea = Diaminomethanal

Diethylmalonat = 1,3-diethylpropandioat


Svar #2
08. marts 2010 af Kuert (Slettet)

Mange tak :)


Skriv et svar til: Systematisk navn af bl.a. urinstof

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.