Kemi

Hjælp mig videre :(

11. marts 2010 af nonoo (Slettet)

Hej....

Jeg skulle afstem en reaktionen af natron før og efter afbrænding.Og det har jeg gjordt nedunder:

2NaHCO3(s) ------> Na2O + H2O(g) + 2CO2 (g)

Der efter skulle beregn masse og stofmængden af udgangsstoffet natriumhydrogencarbonat før og efter afbrænding.

Jeg starter med at have 5 g NaHCO3

                                                          masse og stofmængden

Før                                                                              efter

m= g                

M=84 g/mol                                                   M= 62 g/mol

n=0,05952381

Mit problem er at jeg kan ikke find ud af hvordan man kan begregn  n og m efter afbrænding?

Håber i kan hjælpe me :)


Svar #1
11. marts 2010 af nonoo (Slettet)

plz help


Svar #2
11. marts 2010 af nonoo (Slettet)

????????????????????


Skriv et svar til: Hjælp mig videre :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.