Matematik

simpelt spørgsmål

07. april 2010 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

                     

                              eksempel.     23 = 45^x              hvad gør man for at få x ned på venstre side ved 23?

                              bruger man log?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. april 2010 af nielsenHTX

ja

23=45x

log(23)=log(45)*x

x=log(23) / log(45)


Skriv et svar til: simpelt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.