Kemi

Hvor mange gram fast natriumhydroxid...

09. maj 2010 af Mythology (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej ..

Jeg kan slet ikke komme til at løse denne opgave ..

Jeg vil gerne at ved, hvad for en formel jeg skal bruge, til at løse opgaven ..

Eller hvad jeg skal gøre ...

_______________

Du skal bruge 4,00L 0,175 mol/L natriumhydroxid-opløsning.

- Beregn hvor mange gram fast natriumhydroxid, du skal afveje for at fremstille din opløsning.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2010 af mathon

    

         m = V·c·M = (4,00 L)·(0,175 mol/L)·(40,00 g/mol) =


Svar #2
09. maj 2010 af Mythology (Slettet)

Ej, hvor er det bar dejligt.. Jamen tusind tak ..

Jeg ved virkelig ikke hvordan jeg takker Dem .. :-)

MVH


Skriv et svar til: Hvor mange gram fast natriumhydroxid...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.