Matematik

potensrække analyse

09. august 2010 af Smail K (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej.

Jeg er gået i stå med en opgave, mangler en meget lille del, opgaven er oploadet neden under. Håber nogen kan hjælpe, tak :) 

Vedhæftet fil: potensrække_analyse.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. august 2010 af Dynin (Slettet)

Der er sikkert en mere elegant måde at løse dette på, men dette fungere. Lad z=ix da er

hvoraf påstanden følger.
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. august 2010 af Vesteur (Slettet)

Hej,


Del g op i to led:
$\sum_{i=0}^\infty \frac{(ix)^n}{n!}$ og $\sum_{i=1}^\infty \frac{(ix)^n}{(n-1)!}$


og skift grænsen i anden sum.


Mvh Christian


Svar #3
09. august 2010 af Smail K (Slettet)

.


Svar #4
09. august 2010 af Smail K (Slettet)

til svar # 1

jeg kan ikke følge med i hva du gør i dit første ligheds tegn, kan du måske uddybe det lidt mere. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. august 2010 af Dynin (Slettet)

#4 Oki ... ez(1+z)=ez+zez som med potensrækken for ez giver det første "=" ikk ^_^


Svar #6
09. august 2010 af Smail K (Slettet)

yes nu jeg med :) tak ska du ha 


Skriv et svar til: potensrække analyse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.