Matematik

Hurtigt spørgsmål om potents

30. august 2010 af MeiMeil (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hvis man skal plusse, gange, dividere og minus potens hvordan er det nu man gør?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2010 af peter lind

an*am = an+m

an/am = an-m

(an)m = an*m


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2010 af Krabasken (Slettet)

Prøv lige matematikbogen under "potenser" . . .

Der står det hele.


Svar #3
30. august 2010 af MeiMeil (Slettet)

okay mange tak!!! jeg skulle bare være helt sikker:D


Skriv et svar til: Hurtigt spørgsmål om potents

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.