Kemi

HURTIG HJÆLP

01. september 2010 af studerende20 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er det korrekt udregnet  - jeg skal bestemme antallet af protoner , elektroner og neutroner :
Ba = 138 nukleoner
Ba = er numer 56 i det periodiske system, derfor er der 56 protoner og elektroner
Ba= 137 - 56  = 82 neutroner ..


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. september 2010 af PoKulaKi (Slettet)

Det du skriver er egentlig fuldstændigt meningsløst fordi du misbruger lighedstegnene voldsomt, men jeg forstår hvad du mener.

Din metode er rigtig nok, men 137 - 56 = 81.


Skriv et svar til: HURTIG HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.