Matematik

tre trinsmodellen

04. oktober 2010 af hannemoeller (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej ! :) 

Jeg har den her opgave hvor jeg skal få f(x)=3x^2+4 til at give 6 

Men jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg skal starte ud ? 

kommer den til at hedde 3(36+6h+6h+h^2)+4 ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Skal du opstille differenskvotienten for f(x) ? Den er

(f(x0+h) - f(x0)) / h = (3(x0+h)2+4 - (3x02+4))/h = (6x0h + 3h2)/h = 6x0 + 3h


Svar #2
04. oktober 2010 af hannemoeller (Slettet)

 Ja præcis :D 

hold kæft du er en skat :D 

tak ! 


Skriv et svar til: tre trinsmodellen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.