Matematik
Hurtig hjælp!!!
10. april 2005 af
Hejhej (Slettet)
Sidder li med denne ligning hvor x skal isoleres: f(x)= 112,505*0,906989^x
Nogen der hurtigt gider hjælpe???
Nogen der hurtigt gider hjælpe???
Svar #2
10. april 2005 af Heisenberg (Slettet)
f(x) = 112,505*0,906989^x
f(x)/112,505 = 0,906989^x
log(f(x)/112,505) = log(0,906989^x)
log(f(x)/112,505) = x*log(0,906989)
x= log(f(x)/112,505) / log(0,906989)
Håber du kan følge det...
f(x)/112,505 = 0,906989^x
log(f(x)/112,505) = log(0,906989^x)
log(f(x)/112,505) = x*log(0,906989)
x= log(f(x)/112,505) / log(0,906989)
Håber du kan følge det...
Svar #4
10. april 2005 af Hejhej (Slettet)
kan dette ikke skrive om så der ikke står 2 divider-tegn??
x= log(f(x)/112,505) / log(0,906989)
x= log(f(x)/112,505) / log(0,906989)
Svar #5
10. april 2005 af Epsilon (Slettet)
#4: Jo, idet
log(a/b) = log(a)-log(b)
for alle a,b E R+, har vi, at
x = log(f(x)/112.505)/log(0.906989) =
[log(f(x))-log(112.505)]/log(0.906989)
//Singularity
log(a/b) = log(a)-log(b)
for alle a,b E R+, har vi, at
x = log(f(x)/112.505)/log(0.906989) =
[log(f(x))-log(112.505)]/log(0.906989)
//Singularity
Skriv et svar til: Hurtig hjælp!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
