Matematik

eksponentielle udvikling

23. oktober 2010 af tobl2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej kan ikke rigtig regne ud hvad jeg skal gøre, har fået at vide at jeg skal bruge Δy/y1 = a^Δx - 1, men kan ikke rigtig regne ud hvordan.

Om den eksponentielle udvikling f gælder, at den har en relativ tilvækst på 1,77 svarende til h = 2,
hvor h er tilvæksten i x-værdien. Bestem en forskrift for f, når f(-2) = 3.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2010 af mathon

hold dig til den oprindelige tråd
www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx


Skriv et svar til: eksponentielle udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.