Matematik

lille spm. haster enormt meget

25. oktober 2010 af Googles (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej er der nogen som kan om hvordan man selv finder linieelementer til y'=5y????


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

I en hel masse punkter (x,y) i planen indtegner man i hvert punkt et lille linielement gennem punktet (x,y) med hældningskoefficient a = y' = 5y .


Svar #2
25. oktober 2010 af Googles (Slettet)

kan (5,4;20) være et linje element?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Et linielement er et liniestykke gennem det betragtede punkt (x,y) med en hældningskoefficient beregnet ud fra differentialligningen. Hvis dit angivne linieelement er af formen (x , y , y') , ser det rigtigt ud.


Svar #4
25. oktober 2010 af Googles (Slettet)

jeg har sagt at y'=5*4=20     så (5,4;20)      er det rigtigt??!!


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#4

Læs nu svaret i #3. Jeg skrev jo, at det ser rigtigt ud.


Skriv et svar til: lille spm. haster enormt meget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.