Kemi

massen ?

27. oktober 2010 af nissen2009 (Slettet)

hej

der står

har en journal , hvor der står:

vis beregning hvor meget kaliumpermanganat der skulle anvendes til fremstilling af 1,5 L 0,020 opløsning hvis du selv skal fremstillet reagenset.

sådan regnede jeg sådan ud:

1,5 L * 0,020 M = 0,03 g

hvad er enheden


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2010 af mathon

       m = V·c·M = (1,5 L) · (0,020 mol/L) · (158,03 g/mol) =


Skriv et svar til: massen ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.