Matematik

intergral - hurtigt

09. november 2010 af lisabella (Slettet)

Hej

Jeg har en funktion

f(x) = (1/16)x^2 - (1/2)x + 2

 hvor en linjerne x=0 og x=t afgrænser en punktmængde, som har et areal A(t)

a) bestem tallet t, så A(t)=10 

Må gerne bruge hjælpemidler, men ved ikke hvordan jeg skal løse den. Skal jeg sætte funktionen lig 10 ??

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. november 2010 af PeterValberg

se vedhæftede, der er løst med TI-nspire

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:integrale.jpg

Skriv et svar til: intergral - hurtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.