Matematik

hurtig hjælp tak..

17. april 2005 af zonkeren (Slettet)
har en aflevering til i morgen, men kan jeg kan ikke lige se forskellen i disse 2 opgave

1. Udfør følgende division:
2x i tredje+x i anden-9x-2: (x-2)

2. Løs ligningen
2x i tredje+x i anden-9x-2 = 0

ved ikke hvad jeg skal gøre forskelligt i de to. Skal ejg beregne ekstrema osv. i den sidste?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2005 af Jean

0. Dårlig titel til indlæg.

Vink:

1. Brug polynomiers division, der ligger masser af indlæg i forummet om dette.

2. Brug det du har fundet i 1.)

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2005 af Duffy

1)


(2x^3+x^2-9x-2) / (x-2) = 2*x^2+5*x+1



2)


(2*x^3+x^2-9*x-2) = 0


L = {2, -5/4+1/4*17^(1/2), -5/4-1/4*17^(1/2)}



Duffy

Skriv et svar til: hurtig hjælp tak..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.