Matematik

en lille spørgesmål.hjælp nu please (:

22. november 2010 af ninjaa (Slettet)

I må meget gerne foklare eller udregning .

4x = 2x - 8       x=___________
________________________

20 kort  1-20
chancen for at trække
et lige tal: _______________
et ulig tal:_______________
primtal:_________________
et tal mindre end 6: _______
et kvadrat tal:_____________
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

 4x = 2x - 8      
4x-2x=-8

2x=-8

-8/2=-4

x=-4


 


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2010 af Minoriteten (Slettet)

x= -4

Skal du skrive chancerne i procent eller i brøk?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

et lige tal: 10/20=1/2=50%

et ulige tal: 10/20=1/2=50%

et primtal: 8/20=2/5=40%

et tal mindre end 6: 5/20=1/4=25%


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. november 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

 et kvadrattal: 4/20=1/5=20%


Svar #5
22. november 2010 af ninjaa (Slettet)

det var sødt af dig.tusind tak (:


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. november 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

 det var så lidt..


Skriv et svar til: en lille spørgesmål.hjælp nu please (:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.