Matematik

HJÆLP HURTIGT!

24. november 2010 af sarahviborg (Slettet) - Niveau: B-niveau

er virkelig lost!

Please hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2010 af aytul (Slettet)

hvad skal du have hjælp til :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2010 af hulubuluz (Slettet)

JEG SKAL OGSÅ HAVE HJÆLP HURTIGT.... PLEASE!!


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2010 af hulubuluz (Slettet)

Når spinat blancheres ændres vitaminindholdet y sig (målt i bestemte enheder) efter forskriften:

y=31,5*0,887^t

Hvor t er tiden

a) bestem t for y=19


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2010 af keansmith (Slettet)

Du skal løse det som en ligning.

19=31,5*0,887^t 

Nu skal du isolere t.


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. november 2010 af keansmith (Slettet)

 t = 4,21606

f(x) = f(4.21606) = 31,5*(0,887)^(4,21606) = 19.


Skriv et svar til: HJÆLP HURTIGT!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.