Matematik

HJÆLP, HURTIGT!!!!!!!

24. november 2010 af hulubuluz (Slettet) - Niveau: B-niveau

Når spinat blancheres ændres vitaminindholdet y sig (målt i bestemte enheder) efter forskriften:

y=31,5*0,887^t

Hvor t er tiden

a) bestem t for y=19

MANGLER HURTIGST MULIGT HJÆLP TIL DENNE OPGAVE!!!! på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2010 af whattodo (Slettet)

Sæt 19 ind på y's plads og isolér t. Brug evt. solve.


Svar #2
24. november 2010 af hulubuluz (Slettet)

den kan ikke regne det ud i TI-interactive :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2010 af whattodo (Slettet)

Nu har jeg ikke selv TI længere, men har du skrevet:

solve(19=31.5*0.887^t,t)


Skriv et svar til: HJÆLP, HURTIGT!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.