Kemi

er denne elementarreaktion mulig?

13. december 2010 af natasia91 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har følgende totalreaktion; HO(O=)C-C6H4-OCOCH3 (aq) + H2O (l) --> HO(O=)C-C6H4-OH (aq) + CH3C(=O)OH (aq)

og jeg har så gættet mig frem til følgende elementarreaktion, der består af to trin:

HO(O=)C-C6H4-OCOCH3 (aq) --> HO(O=)C-C6H4-O- (aq) + CH3C(=O)-- (aq)
 

 HO(O=)C-C6H4-O- (aq) + CH3CO-- (aq) -->  HO(O=)C-C6H4-OH (aq) + CH3C(=O)OH (aq)
 

med mellemproduktet CH3C(=O)--


Skriv et svar til: er denne elementarreaktion mulig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.