Matematik

Hurtig hjælp, tak.

17. januar 2011 af hjælptrine (Slettet)

 Mangler hurtig hjælp med en vektor opgave..

Vedhæftet fil: matematik.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
17. januar 2011 af mathon

              I:   x = 14 + 6t                       I multipliceres med -4 og kaldes III
              II:  y =   7 + 4t                       II  multipliceres med 6 og kaldes IV

              III:   -4x = -56 - 24t
              IV:    6y = 42 + 24t                III og IV adderes

                    -4x + 6y = -14

                      y = (2/3)x - (7/3)


 


Skriv et svar til: Hurtig hjælp, tak.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.