Matematik

SKAL HAVE HURTIG HJÆLP!

09. februar 2011 af Sandratonsorn (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Hej! Håber du kan regne denne ud, da jeg har prøvet det selv de sidste to dage. Der er deadline imorgen, så den skal være færdig nu. 

Opgaven lyder sådan:

Beregn højden H.

Højden i trekanten kan beregnes ved hjælp at formlen:

H2= r2-a2

R=radius i cirklen som er 20 cm.

A=er en halv sidelængde i sekskanten som er 10 cm (har taget halvdelen fra.)

H2=400-100 
Men Jeg skal ikke finde højden for H2, men for kun H

Håber virkelig i kan hjælpe!


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. februar 2011 af Anxyous (Slettet)

 Tag kvadratroden på begge sider.


Svar #2
09. februar 2011 af Sandratonsorn (Slettet)

 Org for satan, det har jeg sku lige glemt hvordan man gør..


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. februar 2011 af Anxyous (Slettet)

#2:

Forhåbentlig ikke?


Svar #4
09. februar 2011 af Sandratonsorn (Slettet)

 Jo..


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. februar 2011 af Anxyous (Slettet)


Svar #6
09. februar 2011 af Sandratonsorn (Slettet)

 Skal jeg gøre sådan: √300  ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. februar 2011 af Anxyous (Slettet)

Ja, på begge sider.


Svar #8
09. februar 2011 af Sandratonsorn (Slettet)

 Hvad mener du med begge sider, når jeg kun skal finde en streg?


Brugbart svar (0)

Svar #9
09. februar 2011 af Anxyous (Slettet)

Tag kvadratroden på begge sider af lighedstegnet.


Svar #10
09. februar 2011 af Sandratonsorn (Slettet)

 Okey. Hvis jeg har gjort rigtigt, kan det så passe at det giver 17,32?


Brugbart svar (0)

Svar #11
09. februar 2011 af Anxyous (Slettet)

 Det lyder fornuftigt.


Svar #12
09. februar 2011 af Sandratonsorn (Slettet)

 Tak :-)!


Skriv et svar til: SKAL HAVE HURTIG HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.