Kemi

koncentrationen af H3O+ i 0,2 M HCl

26. februar 2011 af MiaKon (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey guys :)

Hvordan beregner jeg koncentrationen af H3O+ i 0,2 M HCl? Gerne forklareret i detaljer, da kemi ikke er min stærke side :o) Tak på forhånd...


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2011 af exutu (Slettet)

Da HCl er en stærk syre reagerer den fuldstændig:

HCl --> H+ + Cl-

(Hvor H3O+=H+)

Derfor er CH3O+=CHCl

Derfor er koncentrationen af H3O+=0,2M


Svar #2
26. februar 2011 af MiaKon (Slettet)

Mange tak :D


Skriv et svar til: koncentrationen af H3O+ i 0,2 M HCl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.