Matematik

Hvad Er Størst 2/3 Eller 1/2

01. marts 2011 af Mysteri (Slettet)

 Er ikke helt sikker på mit svar.


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. marts 2011 af pige24 (Slettet)

2/3=4/6

1/2=3/6

2/3 er størst da 4/6 er større end 3/6.

Det er nemmere at forlænge til samme fælles nævner,når man har sådan nogle opgaver.


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. marts 2011 af Ultraviolet (Slettet)

2/3 er større:

1/2= 50 %

2/3=66,6%


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Som anført i #1 sammenligner man brøker ved at forlænge dem til samme nævner, hvorved man direkte kan sammenligne tællerne. Når brøkerne er forlænget til den samme nævner, er de af samme "slags", og tælleren angiver, hvor mange af den "slags", der indgår i hver brøk.


Skriv et svar til: Hvad Er Størst 2/3 Eller 1/2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.