Matematik
Vektor problem
11. maj 2005 af
sorbits (Slettet)
Vinklen mellem vektorerne a= 4(-1) og b (2,3)
Jeg bruger cos(v)=a*b/|a|*|b|= 4,-1)*(2,3)/kvadratrod17*kvadratrod 13...
Hvorfor skal man divider med kvadratrod 17 og 13?? det forstår jeg ikke?.. Nogen der kan hjælpe?
Jeg bruger cos(v)=a*b/|a|*|b|= 4,-1)*(2,3)/kvadratrod17*kvadratrod 13...
Hvorfor skal man divider med kvadratrod 17 og 13?? det forstår jeg ikke?.. Nogen der kan hjælpe?
Svar #1
11. maj 2005 af erdos (Slettet)
Det er nu en gang sådan, formlen er...
Du kan evt. skrive nævneren om:
kvad(17)*kvad(13)=kvad(221)
Så skal du blot dividere med det, der svarer til 14,866...
Du kan evt. skrive nævneren om:
kvad(17)*kvad(13)=kvad(221)
Så skal du blot dividere med det, der svarer til 14,866...
Svar #2
11. maj 2005 af sorbits (Slettet)
bestem de værdier af t for hvilke vektoreren er parallelle, gælder så den her?
a1b2-a2b2
hvad med vinkelrette?
a1b2-a2b2
hvad med vinkelrette?
Svar #3
11. maj 2005 af erdos (Slettet)
Ved parallelle bruger du determinanten. Ved ortogonale skalarproduktet.
Skriv et svar til: Vektor problem
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
