Matematik

integration

13. marts 2011 af boxi (Slettet)

 Hejsa, jeg leder efter en regneregel for integration af x^(3/4), hvordan griber man den an? 

på forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2011 af ramme2 (Slettet)

             ∫x0,75 dx   =  1/(0,75+1  x0,75+1 +k  =   (1/1,75) x1,75 +k            læg altid en til eksponenten. Gang   x med                        1/ eksponent. Husk at lægge en konstant til stamfunktionen


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Generelt

∫ xn dx = xn+1/(n+1) + k

Benyt den for n = 0,75 .


Skriv et svar til: integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.