Matematik

Areal unde grafen:

29. marts 2014 af Niko83 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej til alle.

Der er en opgave som er mega svært for mig. Jeg har brugt mange timer for at finde til opgaven, men ingen konklusion.
Kunne nogen løse opgaven for mig?

Opgaven findes under link. Det er opgave 12 b.

http://uvm.dk/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF12/Proever%20og%20eksamen/120525%201stx121%20MAT%20A.ashx


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2014 af mathon


b)
           Askraveret = AM - A rektangel

              A_{skraveret}(x)=\left (\frac{64}{3} \right )-2x\cdot \left ( 4-\frac{x^2}{4} \right )=\left (\frac{64}{3} \right )-8x+\frac{x^3}{2}


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#0

Du fik det jo besvaret i denne tråd https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1461923


Svar #3
29. marts 2014 af Niko83 (Slettet)

hvad så med arealet. ???


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Arealet er jo skrevet for dig i #1 som funktion af x. man trækker rektanglets areal fra arealet af M. Arealet af M er beregnet til 64/3, og rektanglet har siderne 2x og f(x), så rektanglets areal er 2x·f(x) .


Svar #5
29. marts 2014 af Niko83 (Slettet)

Kan ikke bestemme arealet alligevel. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

Hvad mener du med, at du ikke kan bestemme det? Du kan vel skrive af efter #1?


Skriv et svar til: Areal unde grafen:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.