Kemi

reaktions hastigheder

08. juni 2014 af SivaJ (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg sidder med et lille spørgsmål...

Jeg har fået udleveret en funktion y=3.806*ln8(x)-4.715

y=ml methan gas

og x= tiden

Mit spørgsmål er hvordan kan man ved hjælp af viden omkring reaktionshastighed argumentere at denne graf følger de kemsike formler?

Jeg ved at reaktionshastighed har formlen

v=-d(A)/dt

dt=tid

d(A)= aktuellestofmængdekoncentration

PLEASE HJÆLP OG TAK :)


Svar #1
09. juni 2014 af SivaJ (Slettet)

fandt ud af at hvis jeg fandt koncentrationen og satte den på y-asken og tiden på x-aksen så  fik jeg en eksponentiel aftagende funktion.


Skriv et svar til: reaktions hastigheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.