Matematik

Aflevering 1

13. september 2014 af SofieJensen090298 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej søde mennesker 

Har en opgave som jeg har det lidt svært ved og vil høre om i kunne hjælpe mig :)

(1/4x+1/2y)^2

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2014 af mathon

Brug en kvadratsætning

                                         \left (a+b \right )^2=a^2+b^2 +2ab

                                        \left (\left (\frac{1}{4}x \right )+\left (\frac{1}{2}y \right ) \right )^2=


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2014 af SuneChr

Både 1/4 og x skal kvadreres. Ligeledes 1/2 og y.
Det dobbelte produkt.
Summen af de tre fundne led.


Svar #3
13. september 2014 af SofieJensen090298 (Slettet)

Tak for svar , men forstår stadig ikke hvordan det skal regnes ud :/ 


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. september 2014 af mathon

                          \left (\left (\frac{1}{4}x \right )+\left (\frac{1}{2}y \right ) \right )^2=\left (\frac{1}{4}\cdot x \right )^2+\left (\frac{1}{2}\cdot y \right )^2+2\cdot \left (\frac{1}{4}x \right )\cdot \frac{1}{2}\cdot y \right )


Skriv et svar til: Aflevering 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.