Matematik

Beregn højde

28. september 2014 af JBiebs (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan er det lige man regner det du? Kan ikke huske det.... :/

Vedhæftet fil: IMG_3812.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2014 af PeterValberg

Ingen grund til at oprette samme tråd 3 gange, det går det ikke hurtigere af…

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2014 af PeterValberg

Brug Pythagoras' læresætning

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2014 af PeterValberg

se video nr. 5 og 6 (talt fra oven) på denne [ video-liste ] fra FriViden.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

a^2 + b^2 = c^2 \Leftrightarrow a^2 = c^2 - b^2

a^2 + 150^2 = 250^2 \Leftrightarrow 250^2 - 150^2 = a^2


Skriv et svar til: Beregn højde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.