Kemi

HURTIGT SPØRGSMÅL

24. oktober 2014 af 1256m (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej. er der nogen der kan hjælpe meg med de her sprørgsmål

hvordan beregner man [H3O+] og [OH-] for 0,1 M HCl

og beregning af [H3O+] og [OH-] for 0,001 M NaOH


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2014 af LubDub (Slettet)

Benyt              [H3O+]•[OH- ] = 10-14 M2          ved 25 oC


Svar #2
24. oktober 2014 af 1256m (Slettet)

Kan du være mere præcis

Brugbart svar (1)

Svar #3
24. oktober 2014 af Heptan

Når man har 0,1 M HCl,

så har man at [H3O+] = 0,1 M


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. oktober 2014 af LubDub (Slettet)

for 0,1 M HCl

                      cs = [H3O+] = 0,1 M  

                      [OH- ] = (10-14 M2) / (0,1 M) =10-13 M


for 0,001 M NaOH
                      cb = [OH- ] = 0,001 M

                      [H3O+] = (10-14 M2) / (0,001 M) =10-11 M


Skriv et svar til: HURTIGT SPØRGSMÅL

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.