Matematik

Determinantmetoden fremlæggelse.. hvad kan gøres bedre :)?

06. november 2014 af Agricole (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey vi skal lave en fremlæggelse/præsentere Determinantmetoden imorgen og har derfor lavet en google slide show, og så vil jeg lige høre hvad i syntes om det og hvad vi kan gørre bedre :)? 

link er her: https://docs.google.com/presentation/d/11Qursw6tIVXu9i7lwYBv_npXnfy5MwLGet5f1SZbOXE/edit?usp=sharing


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2014 af mathon

               x\cdot \vec{a}+y\cdot \vec{b}=\vec{c}             der multipliceres med \widehat{{\vec{b}}}     skalar produktet er kommutativt

               \vec{a}\cdot \widehat{\vec{b}}\cdot x=\widehat{\vec{b}}\cdot c

               -\widehat{\vec{a}}\cdot \vec{b}\cdot x=-\vec{b}\cdot \widehat{\vec{c}}

               \widehat{\vec{a}}\cdot \vec{b}\cdot x= \widehat{\vec{c}}\cdot \vec{b}

                x=\frac{ \widehat{\vec{c}}\cdot \vec{b}}{\widehat{\vec{a}}\cdot \vec{b}}=\frac{\begin{vmatrix} c_1 &b_1 \\ c_2& b_2 \end{vmatrix}}{\begin{vmatrix} a_1 &b_1 \\ a_2& b_2 \end{vmatrix}}=\frac{c_1b_2-c_2b_1}{a_1b_2-a_2b_1}

               x\cdot \vec{a}+y\cdot \vec{b}=\vec{c}             der multipliceres med \widehat{{\vec{a}}}    

               \widehat{\vec{a}}\cdot \vec{b}\cdot y=\widehat{\vec{a}}\cdot \vec{c}

                y=\frac{\widehat{\vec{a}}\cdot \vec{c}}{\widehat{\vec{a}}\cdot \vec{b}}=\frac{\begin{vmatrix} a_1 &c_1 \\ a_2& c_2 \end{vmatrix}}{\begin{vmatrix} a_1 &b_1 \\ a_2& b_2 \end{vmatrix}}=\frac{a_1c_2-a_2c_1}{a_1b_2-a_2b_1}


Svar #2
06. november 2014 af Agricole (Slettet)

Hey marthon :) vi må desvære ikke bruge vektorregning regning til vores fremlæggelse :)


Skriv et svar til: Determinantmetoden fremlæggelse.. hvad kan gøres bedre :)?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.